Home Over Julius Krechting

Over Julius Krechting

Mijn naam is Julius Krechting en ik ben gek op tuinieren. Dit is mijn blog toptuinen en hier schrijf ik maandelijks handige tips voor het tuinieren. Door middel van handige tutorials leer ik je hoe je een tuin kunt verfraaien. Voor ieder seizoen schrijf ik tips voor een ander soort tuin. Zo heb je het gehele jaar door een mooie tuin. Zelfs in de winter geef ik sfeertips voor je tuin. Zo kun je dan met sfeerverlichting je tuin mooi kleuren.

Neem contact met mij op

Meer informatie? Neem direct contact op via mijn emailadres: juliuskrechting1@gmail.com of stuur een berichtje via de Facebook pagina van Julius Krechting. Voeg me toe op LinkedIn

Volg ook het Youtube kanaal van Julius Krechting

Gastblog op juliuskrechting.nl

Wil je een gastblog schrijven over tuinieren of heb je misschien een leuke video die ik kan posten? Dan hoor ik graag van je.