Home Over Julius Krechting

Over Julius Krechting

Mijn naam is Julius Krechting en ik ben gek op tuinieren. Dit is mijn blog toptuinen en hier schrijf ik maandelijks handige tips voor het tuinieren. Door middel van handige tutorials leer ik je hoe je een tuin kunt verfraaien. Voor ieder seizoen schrijf ik tips voor een ander soort tuin. Zo heb je het gehele jaar door een mooie tuin. Zelfs in de winter geef ik sfeertips voor je tuin. Zo kun je dan met sfeerverlichting je tuin mooi kleuren.

Online marketing, een geweldige passie!

Vandaag een artikel over een van de twee belangrijkste dingen in mijn leven. Namelijk, tuinieren en online marketing. Vandaag ga ik uitgebreid omschrijven waarom dit belangrijk voor mij is en wat ik er leuk aan vindt. Buiten dat leg ik jullie ook nog even uit hoe online marketing precies werkt. Er zijn namelijk genoeg manieren om zelf aan online marketing te doen. Voordat ik als freelancer werkte heb ik mijzelf namelijk flink verdiept in online marketing. Ik heb veel op mijn eigen website getest en toen ik merkte dat dit lukte, besloot ik om voor andere bedrijven te werken. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat successen gehad en blijf ik het vak erg leuk vinden.

Maar wat is online marketing nou eigenlijk? Met online marketing zorg je ervoor dat bedrijven hoger in Google komen te staan. Dit doe je door middel van het plaatsen van links. Deze links moeten van sterke websites afkomstig zijn. Google ziet iedere link namelijk als een stem en hoe sterker de website hoe vaker de stem telt. Ik heb zelf een groot aantal websites met hoge waarde, vanaf deze websites kan ik linken. Omdat mijn eigen websites hoog in Google kwamen te staan, besloot ik om dit voor bedrijven te doen.

Tuinieren om tot rust te komen

Online marketing is dus mijn werk maar ook mijn passie. Echter zorgt dit er wel voor dat je erg lang achter de computer zit. Uiteindelijk wil je natuurlijk ook de buitenlucht in en daar is tuinieren ideaal voor. Hierdoor denk ik even niet aan het werk, maar lekker aan de tuin. Ik heb inmiddels al veel foto’s van mijn tuin gemaakt. Ik pas mijn tuin regelmatig aan en dit zal ik binnenkort met jullie delen. Mijn doel is natuurlijk om jullie te inspireren!

Neem contact met mij op

Meer informatie? Neem direct contact op via mijn emailadres: juliuskrechting1@gmail.com of stuur een berichtje via de Facebook pagina van Julius Krechting. Voeg me toe op LinkedIn

Volg ook het Youtube kanaal van Julius Krechting

Gastblog op juliuskrechting.nl

Wil je een gastblog schrijven over tuinieren of heb je misschien een leuke video die ik kan posten? Dan hoor ik graag van je.