Home Uncategorized Alle tips voor een kleurrijke tuin lees je bij Toptuinen

Alle tips voor een kleurrijke tuin lees je bij Toptuinen

1374
0
DELEN
kleurrijke tuin

Diverse prachtige planten en bloemen

De reden dat ik tuinieren zo leuk vindt, is omdat er simpelweg enorm veel mooie bloemen en planten zijn. Je kunt een tuin er erg mooi uit laten zien door het planten van deze bloemen en planten. Het leuke aan planten is dat er enorm veel verschillende soorten zijn. Hierdoor kun je veel variƫren en dit maakt het tuinieren voor mij erg leuk. Dit artikel gaat over diverse bloemen en planten die ik persoonlijk prachtig vindt in de tuin.

Een van mijn favorieten is de Hortensia. Deze plant valt op in een tuin en dit komt dankzij de mooie witte bladeren van de plant. Ik ben overigens niet alleen als het gaat om mensen die dit een hele mooie plant vinden. Dit is namelijk een hele populaire plant in Nederland. Als je hier een beetje op let, dan zal je zien dat deze plant in veel tuinen staat. Deze plant zal ervoor zorgen dat je tuin goed gevuld is. Buiten dat zal de plant niet alleen wit blijven. De plant verkleurt namelijk in de loop van het seizoen. Dit zorgt voor een hoop variatie in je tuin. Ik hou hier persoonlijk heel erg van.

De pluimspirea voor een mooie kleurrijke tuin

Ik heb al eerder aangegeven dat ik een groot fan ben van een kleurrijke tuin. Mijn eigen tuin is dan ook erg kleurrijk. Dit komt mede dankzij de pluimspirea. Deze plant is een echte aanrader voor in de tuin. Veel mensen vinden deze plant er prachtig uitzien door de mooie rode bladen. Hij zal dan ook voor een bijzonder effect in de tuin zorgen. De plant is overigens absoluut niet duur, hierdoor kan je een mooie hoek ontwerpen. Ik heb dit zelf ook gedaan en ik vind dit er erg indrukwekkend uitzien.

De plant die ik hier tegenover heb staan, is de Rudbeckia. Dit is een hele bijzondere plant die je niet in elke tuin terug zult zien. Deze plant heeft prachtige rode bloemen en kan als een absolute schoonheid gezien worden als het gaat om planten. Het combineren van deze plant met een plant met witte bladeren is een aanrader. Dit zorgt voor een heel mooi effect. Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt en dat je ermee aan de slag kunt. Ik hoop je bij mijn volgende artikel weer te zien, bedankt voor het lezen!